Бърза домашна торта с бишкоти
21 Януари 2014
181187
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Пудингът се разбива с 400 мл. от прясното мляко (студено). Останалото мляко се затопля леко и към него се прибавя захарта. В получената смес се потапя всяка бишкота (без да се напоява прекалено) и се редят в тортена чиния. Щом се подредят половината бишкоти (може да запълните празнините с натрошени бишкоти), отгоре се разпределя половината шоколадов крем. Покрива се с колелца от единия банан, малко натрошени ядки и настърган шоколад.
Отгоре се редят останалите напоени с мляко бишкоти, покриват се с бананови кръгчета и всичко се залива с останалия пудинг. Отгоре тортата се декорира с останалите натрошени ядки и шоколад.
Преди да се поднесе, тортата престоява няколко часа в хладилник, за да поеме добре вкусовете.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари