Бърза пилешка супа в тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти
Основни ястия
Бърза пилешка супа в тиган
14752
Снимков материал: pixabay.com
Бърза пилешка супа в тиган

 

Това е една страхотна рецепта за студените зимни дни. Пилешката супа е една от най-популярните и най-обичани супи в целия свят.

Това е една типично американска рецепта за супа , която със сигурност много ще ви хареса.

 

Продукти:

3 обезкостени пилешки бутчета без кожа

Сол

1 и 1/2 с.л. шарена сол

2 с.л. фъстъчено масло

2 скилидки чесън

1 лютива чушка

1 глава китайско зеле (нарязано на малки парченца)

1 морков, обелен и настърган

1/4 чаша мирин

1/4 чаша соев сос

3 чаши пилешки бульон

1/2 чаша нарязан магданоз

 

Начин на приготвяне:

Нарежете пилето на малко парченца и ги овкусете със сол и шарена сол. Сложете голям дълбок тиган на средно висока и добавете фастъченото масло. Когато маслото се нагорещи, добавете скилидките чесън и лютивата чушка и ги запържете докато придобият коричка. След това извадете чесъна и чушката от тигана, като оставите овкусилото се масло. След това добавете пилшките парченца и ги запържете до придобиване на златиста коричка. След това добавете зелето и моркова в тигана и запържете за още една минута.

След това добавете мирина и варете в продължение на 30 секунди. След това добавяте соевия сос и пилешкия бульон и ги затопляте. Разлейте супата в големи купи и добавете ситно нарязан магданоз към нея.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft