17 Декември 2014
20992
Снимков материал: pixabay.com
1 кг. брашно,
1 кубче мая,
1-3 чаени лъжички сол (на вкус),
топла вода за замесване,
олио за пържене.
Приготвяне:
Маята се поставя в малко вода, за да се разтопи. Замесва се тестото с лъжица, тъй като трябва да бъде много меко. Оставя се да престои около 10-15 минути, но не повече. Олиото се загрява и започвате да правите парчета от тестото, хубаво разтегнати и задължително да имат дупка и след това поставяте да се пържат. Може би ще ви изглеждат доста твърди в началото, просто оставете ги малко в купа покрита с чиния отгоре и ще станат много меки.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари