Бързи и лесни яйца на фурна
24 Ноември 2014
57220
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Намажете огнеупорен съд (гювеч) с масло и разпределете сметаната. Над сметаната счупете яйцата. Поръсете със сол и черен пипер и по желание с нарязан пресен магданоз.
Отгоре разпределете нарязания бекон, поръсете с настърган кашкавал и накрая - с галета.
Сложете да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса около 20 минути.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари