Всеки от нас има любима рецепта за лека закуска или дори пълноценно бързо хранене. Когато времето изтече или прекалено мързеливо да готвите, полуфабрикатите помагат . Но няма да сте пълни само с кнедли и кнедли! Освен това те не могат да бъдат поставени на празничната трапеза. Но рулцата от пита с хляб със сирене са напълно подходящи за бюфет маса.
Златист, хрупкав, с вискозен и ароматен пълнеж. Те са добри за закуска и вечеря, със супа и като лека закуска, преди да сервирате основните ястия . Цялата тайна се крие в правилната комбинация от съставки за пълнене.
Съставки
готови кори за баница
Извара 200 гр или сирене
кашкавал 200 гр
Яйце 2 бр.
Копър на вкус
Сол на вкус
Черен пипер (смлян) на вкус
Слънчогледово олио 50 мл
Подготовка
Настържете кашкавалът, смесете с изварата и добавете едно яйце там. Разбъркайте добре плънката, подправете със сол и черен пипер на вкус.
Нарежете корите на правоъгълници.
Намажете всеки получен лист с пълнежа и навийте на плътно руло.
Запържете рулцата в олио в горещ тиган.
Високата температура смесва кашкавала и изварата в консистенция на моцарела. В тази форма пълнежът се разтяга ефектно и красиво! Добавете към него билки или чесън на вкус, ако желаете.