Бързи пастички Наполеон

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Бързи пастички Наполеон
Бързи пастички Наполеон
admin
Добавена от: admin
31502
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1/2 опаковка бутер тесто - 400 гр.
400 мл.прясно мляко
1 опаковка крем без варене (например на Д-р Йоткер) с вкус ванилия
по желание: 1-2 шепи пресни вишни, боровинки, малини или друг по-кисел плод

Размразявате един лист бутер тесто и го поставяте в подходяща правоъгълна тавичка. С остър нож разрязвате листа бутер тесто на 9 или 12 правоъгълника, според предпочитаната големина. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса около 10 -12 минути (до зачервяване на тестото). Изваждате и изчаквате да изстинат. Приготвяте крема според указанията на опаковката с 400 мл.прясно мляко. При печенето във всеки правоъгълник се образуват въздушни възглавници. Именно тях пълните с малка лъжичка от крема. Останалия крем заливате отгоре върху всяко парче и украсявате с пресни плодове.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft