1/2 опаковка бутер тесто - 400 гр.
400 мл.прясно мляко
1 опаковка крем без варене (например на Д-р Йоткер) с вкус ванилия
по желание: 1-2 шепи пресни вишни, боровинки, малини или друг по-кисел плод
Размразявате един лист бутер тесто и го поставяте в подходяща правоъгълна тавичка. С остър нож разрязвате листа бутер тесто на 9 или 12 правоъгълника, според предпочитаната големина. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса около 10 -12 минути (до зачервяване на тестото). Изваждате и изчаквате да изстинат. Приготвяте крема според указанията на опаковката с 400 мл.прясно мляко. При печенето във всеки правоъгълник се образуват въздушни възглавници. Именно тях пълните с малка лъжичка от крема. Останалия крем заливате отгоре върху всяко парче и украсявате с пресни плодове.