Бързо и лесно суфле от тиквички
3 Юли 2014
35901
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Фурна се загрява до 190 ° C и подходящ огнеупорен съд се покрива с хартия за печене, намазана с масло.
Измийте тиквичкит, настържете ги и изстискайте с ръце водата от тях.
Добавете леко разбитите яйца, 1 супена лъжица пармезан/кашкавал, сол и черен пипер и разбъркайте добре.
Прехвърлете сместа в тавичката и разстелете равномерно.
Отгоре поръсете галета и останалия пармезан/кашкавал.
Покрийте тавичката с алуминиево фолио и запечете за около 30 минути.
Извадете ястието, махнете фолиото и печете в продължение на още 15 минути, докато най-горният слой стане приятно златист на цвят.
Сервирайте суфлето топло.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари