Бързо кашкавалено хлебче
5 Януари 2015
21474
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Питката се разрязва на кубчета, но без да се разрязва додолу и да се прерязва долната кора.
2. В гнездата се поставя кашкавал. Фурната се загрява на 180 градуса.
3. Чесънът се счуква, добавя се маслото, разбърква се добре и с него се маже цялото хлебче.
4. Поръсва се с подправки на вкус и се пече, докато кашкавалът се разтопи. (Приблизително 10 минути).
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари