Бърз вишнев пай с готови кори
29 Юли 2014
9216
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Готовите тънки кори се разделят, така че за всеки пай да има по три слоя. Корите се намазват с масло и поръсват със смлени постни бисквити - така се подреждат 3 кори една върху друга. Върху третата кора се поръсва малко захар, 1/3 от вишните (почистени от костилките) се разпределят в долната част на кората, поръсват се отново със захар и натрошени бисквити, след което корите се завиват на стегнато руло. Същата процедура с подреждането на корите се повтаря за останалите 3 пая. Рулата се подреждат в маслинена тавичка и се намазват с масло. Пекат се на умерена температура в предварително загрята фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари