Бъркани яйца с домати по китайски
28 Май 2013
17762
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В голям уок (или тиган) загрейте олиото на силен огън. Излейте вътре яйцата и оставете в покой за 30-60 секунди. След като се образува тънък твърд пласт, разбъркайте яйцата. Подправете със сол и черен пипер. Когато яйцата са почти готови, извадете ги в чиния.
Прибавете бялата част от зеления лук и запържете за 20-30 секунди, докато замирише. Внимателно добавете доматите и разбъркайте няколко минути, докато леко омекнат. Поръсете със захарта. Добавете обратно яйцата в тигана и бъркайте, докато се загреят добре, като внимавате да не станат прекалено сухи.
Поднесете веднага с ориз и поръсете със зелената част на лука.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари