Бяла мусака от тиквички със сметана и кашкавал
16 Октомври 2015
14590
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Нарежете тиквичките на колелца, посолете и оставете да се отцедят от водата. От брашното, яйцата и водата направете смес за паниране. В сместа оваляйте тиквичките и ги изпържете в добре загрято олио. Подредете ги в тава за печене, намажете отгоре със сметана, поръсете с нарязан чесън, след това повторете процедурата, докато се изчерпат продуктите. Пъхнете ястието в добре загрята фурна и печете до зачервяване. 10 минути преди края на печенето поръсете обилно с настъргания кашкавал и върнете във фурната, за да се запече и кашкавалът.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари