Бяла риба със сос от гъби
22 Декември 2011
4903
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Почистените измити и едро нарязани моркови, целина и коренов магданоз се посоляват, заливат се със студена вода и се варят 10 минути.
Прибавят се оцетът и почистената и измита риба.
Щом заври, огънят се намалява и сваряването на рибата става на тих огън.
Почистените и измити гъби се нарязват ситно, поръсват се със сол и се задушават в част от маслото, докато омекнат.
Сварената риба се полива с останалото сгорещено масло, поръсва се със задушените гъби и лимонов сок и се поднася със ситно нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари