Бяла яхния с пиле и карфиол
25 Юни 2012
25676
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Накъсайте карфиола на розички и го сложете във вряща подсолена вода, към която е прибавено млякото. В стопеното масло запържете леко брашното, залейте с 2-3 чаши от водата, в която е врял карфиолът. Прибавете нарязаното на хапки месо. Варете на тих огън, докато месото омекне. Прибавете отцедения карфиол и досварете ястието. Поднесете със ситно нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари