Венециански сладкиш - Рецепта за по-малко 2 лева!
2 Април 2015
265977
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
100 г масло
100 г захар
125 г брашно
100 г шоколад
2 яйца
1/2 ч.л. сол
Начин на приготвянe
Стъпка 1
Разтопете на водна баня шоколада.
Разбийте маслото със захарта, добавете яйцата и разбийте добре.
Стъпка 2
Смесете брашното със солта, разбъркайте и добавете яйчената смес. Разбийте добре, докато се получи еднородна смес.
Стъпка 3
Сипете половината от тестото в намаслена форма за кекс. На тънка струя сипете половината от разтопения шоколад и разбъркайте. Сипете останалото тесто, отново шоколад и запечете при 180 градуса за около 25-30 минути или до готовност.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари