Вече не готвя пържоли, откакто открих рецептата. Става много по-крехко и сочно, а като го залееш...
11 Октомври 2016
330949
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Това е американската версия на нашенското руло Стефани. Често виждаме как американцито го хапват по филмите за празниците.
Това месно руло е перфектното съчетание от вкусове, приготвя се лесно и е чудесно допълнение към празничната и делничната трапеза!
Продукти:
250 гр. смляно говеждо месо
250 гр. пилешка кайма
1 морков
1 глава лук
2 яйца
30 гр. майонеза
30 мл олио
30 гр. галета
2 гр. босилек
2 гр. кориандър
Приготвяне:
- Нарежете морковите и лука на малки кубчета и ги запържете до златисто-кафяво в тиган.
- В купа объркайте пилешкото и говеждото месо, подправете с подправки за месо (може да използвате и босилек, и кориандър), добавете сол и черен пипер.
- Разбийте яйцата с галетата и майонезата, и ги добавете към плънката. Към всичко добавете и сместа с лук и моркови. Объркайте хубаво.
- Увийте каймата в алуминиево фолио, като ѝ придадете формата на салам или самун.
- Пъхнете месното руло във фурната, предварително загрята на 180 градуса, и печете в продължение на 50 минути.
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари