Вече пържоли не правя, а свинското приготвям по този начин, в пъти по- вкусно става

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече пържоли не правя, а свинското приготвям по този начин, в пъти по- вкусно става
Вече пържоли не правя, а свинското приготвям по този начин, в пъти по- вкусно става
331986
Вече пържоли не правя, а свинското приготвям по този начин, в пъти по- вкусно става
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Има продукти, с които дори най-простото ястие ще бъде достоен за майсторска маса. Една от тях е свинско месо . Достатъчно е да добавите оранжево или сини сливи, за да направите любимото си месо още по-сочно, вкусно и по-ароматно. Картофите, макароните и гъбите ще направят ястието невероятно задоволително. И сладко-кисел сос ще превърне свинското месо в маса.

И макар че свинските пръсти с краставица и сирене са по-скромни и бюджетни варианти от горните варианти, вкусът му не е по-лош. Хубаво е, когато имате нещо, което да се подложите на обичайното ястие, без да харчите половин храна в кухнята и да не се уморявате толкова много, че дори не искате да опитате. Ако това е ваша мечта, готвайте според нашата рецепта.

 

съставки

свинско месо 500 g

Мариновани краставици 2-3 парчета

кашкавал 100-130 g

Лимонов сок 2 супени лъжици

сол на вкус

Черен пипер на вкус

 

подготовка

Измийте месото. Изцедете го. Нарежете на тънки слоеве.

Поставете опаковъчно фолио и начукайте месото. 

рецепта за свинско месо
Насолете и сложете пиперче, поръсете с лимонов сок. След това, сложете в една купа и оставете настрана, за да се мариноват за половин час.

рецепта за свинско месо
Нарежете всяка краставица на четири парчета, а кашкавала на лентички или на малки парчета.

рецепта за свинско месо
Посолете месото и сложете пипер отново


Вземете 1 парче месо. Разстелете го на дъска за рязане. Поставете кашкавала и краставицата както е показано на снимката. Завийте на ролка. Увийте с конец. Ако няма специална нишка, просто закрепете с клечки за зъби

Загрейте тигана с олио. Запържете оформените ролки от двете страни. Задайте температурата на пещта на 180 ° С. Сгънете ролките в тавичка. Печете във фурната още 12 минути.

 Комбинирането на свинско с кашкавал и кисели краставички е една от най-добрите идеи. 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft