Вече така беля печените чушки, че люспите сами падат с хитър трик

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече така беля печените чушки, че люспите сами падат с хитър трик
Вече така беля печените чушки, че люспите сами падат с хитър трик
59564
Вече така беля печените чушки, че люспите сами падат с хитър трик
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес ще ви разкрием един трик, благодарение на който люспите сами ще падат, с минимални усилия от ваша страна, разбира се.

С този трик ще премахнете семките от лютите чушки за броени секунди Как да направим така, че чушките да се белят лесно и бързо? Започнете с приготвянето на чушките. Измийте ги, преди да ги сложите да ги печете.

Дали обаче не забравяме още нещо? Да, ето тук е тънкият момент.

Вземете бутилка със слънчогледово олио и започнете да капвате от съдържанието й върху самите чушки. Старателно ги покрийте с растителната мазнина и едва след това ги подредете в чушкопека, тавата или на скарата. Ще се изненадате как печените зеленчуци сами ще се белят. И за всичко това е виновно олиото, което сме свикнали да ползваме при направата на стотици, а дори и хиляди ястия. Следващия път опитайте по този начин и сложете край на мъките с беленето и онази месеста част от зеленчука, която ви се налага да изхвърлите, защото е останала по самите люспи.
 

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft