Вече 3 пъти го правя-Не пиле, а злато-Овалвам бутчетата в билки, добавям лук и слагам на слаб огън

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вече 3 пъти го правя-Не пиле, а злато-Овалвам бутчетата в билки, добавям лук и слагам на слаб огън
Вече 3 пъти го правя-Не пиле, а злато-Овалвам бутчетата в билки, добавям лук и слагам на слаб огън
49663
Вече 3 пъти го правя-Не пиле, а злато-Овалвам бутчетата в билки, добавям лук и слагам на слаб огън
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Апетитно, много сочно и ароматно пиле в оригинален и вкусен сос с пикантни билки. Съчетава се много добре с всяка гарнитура, подхожда на салати и други закуски.

Състав:

  • пилешки бутчета, 7 бр .;
  • лук, 1 глава;
  • соев сос, 150 мл;
  • подправки - смес от чушки, билки, сух чесън, подправки за пиле;
  • бира, 0,5 чаша;
  • олио, 1 с.л.

Процес на готвене:

  • Бутчетата се измиват и подсушават с хартиени кърпи.
  • Направете разрези на всеки бут и добавете сол и всички подправки на вкус, налейте олио, разбъркайте много добре и оставете да се маринова за 2 часа.
  • Нарежете лука на кубчета и запържете в олио. Сложете в тиган.
  • Поставете бутчетата в тиган и запържете под капака на слаб огън, като се обръщате от време на време.
  • Изсипете соса, отгоре разпределете лука, изсипете бирата, покрийте и оставете да къкри още 15 минути.

 

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft