Вече 3 пъти го правя-Не пиле, а злато-Овалвам бутчетата в билки, добавям лук и слагам на слаб огън
12 Май 2021
49663
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Апетитно, много сочно и ароматно пиле в оригинален и вкусен сос с пикантни билки. Съчетава се много добре с всяка гарнитура, подхожда на салати и други закуски.
Състав:
- пилешки бутчета, 7 бр .;
- лук, 1 глава;
- соев сос, 150 мл;
- подправки - смес от чушки, билки, сух чесън, подправки за пиле;
- бира, 0,5 чаша;
- олио, 1 с.л.
Процес на готвене:
- Бутчетата се измиват и подсушават с хартиени кърпи.
- Направете разрези на всеки бут и добавете сол и всички подправки на вкус, налейте олио, разбъркайте много добре и оставете да се маринова за 2 часа.
- Нарежете лука на кубчета и запържете в олио. Сложете в тиган.
- Поставете бутчетата в тиган и запържете под капака на слаб огън, като се обръщате от време на време.
- Изсипете соса, отгоре разпределете лука, изсипете бирата, покрийте и оставете да къкри още 15 минути.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари