Вземаш обикновено бутер тесто, пълниш го с ТОВА и после само броиш празните чинии! Върховна закуска:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вземаш обикновено бутер тесто, пълниш го с ТОВА и после само броиш празните чинии! Върховна закуска:
Вземаш обикновено бутер тесто, пълниш го с ТОВА и после само броиш празните чинии! Върховна закуска:
62349
Вземаш обикновено бутер тесто, пълниш го с ТОВА и после само броиш празните чинии! Върховна закуска:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Няма да повярвате каква вкусотия може да се измисли от обикновеното бутер тесто . Опитайте тази рецепта за Бутер пай с вкусна плънка и със сигурност ще си я запишете на видно място, защото ще я правите повече от веднъж! Можете да промените плънката по ваш вкус - впрегнете в действие фантазията си и се забавлявайте! От нас рецептата за тази Бърза закуска с бутер тесто , а от вас - импровизациите:

Бутер пай с вкусна плънка

Продукти:

2 листа бутер тесто

800 г варени картофи

300 г сурови картофи

150 г непушен колбас

150 г пушено сирене

200 г бекон

80 г моцарела

сол

черен смлян пипер на вкус

екстра върджин зехтин

жълтък с малко мляко за намазване

Приготвяне:

Първо сварете картофите в солена вода - след това ги обелете.

Намачкайте сварените картофи на каша.

Внимателно посолете и смесете с настъргано пушено сирене, за да образувате компактна маса.

Оформете го на два по-къси и два по-дълги фитила, и ги поставете върху хартия за печене.

фитили картофи

Обелете суровите картофи, настържете ги на едро ренде.

Посолете и изстискайте колкото е възможно повече сок.

След това ги сложете в купа.

картофен сок

Пригответе двата листа бутер тесто един до друг и ги съединете при единия ръб, за да образувате по-голям лист. 

бутер тесто

Поставете фитилите от варени картофи и сирене по четирите ръба на тестото.

Увийте ги с краищата на бутер тестото. 

бутер пай

След това набодете средата с вилица.

Подредете отгоре филийки салам, бекон, настъргани картофи и подправете на вкус.

Накрая поръсете всичко с настърганата моцарела.

Намажете краищата на тестото с разбит жълтък с мляко. 

Бутер пай с плънка

Печете в предварително загрята фурна на 180 ° C за около 35 минути.

Готово! Получавате най-вкусния бутер пай с картофи, салам и сирена :

бутер пай с картофи

Приятен апетит!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft