Взех едно габърче и направих дупка в яйцето, резултатът е повече от впечатляващ, зарибих всички около мен на този трик

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Взех едно габърче и направих дупка в яйцето, резултатът е повече от впечатляващ, зарибих всички около мен на този трик
28520
Снимков материал: pixabay.com
Взех едно габърче и направих дупка в яйцето, резултатът е повече от впечатляващ, зарибих всички около мен на този трик

За идеалното сварено яйце ви трябва само една игла! Правете това винаги!

Всеки е запознат със следното неудобство – половината от вареното яйце да остане върху черупката. Но ние знаем какво трябва да направите, за да имате цяло обелено яйце!

Използвайте този хитър трик и ще се научите да готвите перфектно сварени яйца! Черупката ще се отдели от съдържанието им само за миг!

Как да сварите яйцата?

Преди да започнете с готвенето, е желателно да изкарате яйцата от хладилника за известно време, така че да се затоплят до стайна температура.

Сложете на закръглената част на яйцето игла или карфица.

Тайната е да направите дупката внимателно.

Тя не трябва да е прекалено голяма и дълбока. Също така се уверите, че черупката не се е напукала.

Не се притеснявайте, яйцето няма да изтече: в кръглата част остава празно пространство, което ще предпази съдържанието.

Ето така трябва да изглежда малката дупка! Сега вече яйцето е готово за готвене.

Варете яйцата в продължение на 6-7 минути, ако искате да бъдат рохкави, и 7-10 минути, ако искате да бъдат твърдо сварени.

Сварените яйца залейте със студена вода.

Мигновено черупката ще се обели и няма да имате никакъв проблем.

Този гениален трик е тестван многократно и работи винаги. Опитайте да сварите яйцата по този начин и резултатът ще ви зарадва!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft