Взех месцето, увих в бекончето и пъхнах във фурнатаа, е няма такава вкусотия

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Взех месцето, увих в бекончето и пъхнах във фурнатаа, е няма такава вкусотия
Взех месцето, увих в бекончето и пъхнах във фурнатаа, е няма такава вкусотия
5595
Взех месцето, увих в бекончето и пъхнах във фурнатаа, е няма такава вкусотия
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Няма по-добър начин да приготвите месо от това да го изпечете на дървени въглища. Но в това време навън може да се осъществи това изключително трудно, а защо да се лишвате от този божествен вкус, затова и сме ви подготвили резервен вариант.

 Пилешкото месо е лесно смилаемо, струва много по-евтино от всяко друго и отнема няколко пъти по-малко време отнема за готвенето му. Но е малко сухо, така че изисква специален подход .

Днес ще ви кажем как да приготвите в кухнята си сочни и ароматни пилешки шишчета с бекон. Просто, бързо, вкусно и оригинално!

 

Пилешки шишчета с бекон

СЪСТАВКИТЕ

350 г пилешко месо
100 гр.

Бекон
1 лимон
2 с.л соев сос
сол, черен пипер и смес от билки на вкус
3-4 скилидки чесън
олио за готвене

 

ПОДГОТОВКА

Нарежете пилето на малки парченца. 

Смесете марината от соев сос, лимонов сок, нарязан чесън и подправки. Разбъркайте пилето с маринатата и изпратете за 2 часа в хладилника.

Увийте всяко парче пиле с бекон.

Поставете рулца върху дървени шишчета, като се опитвате да пробиете бекона по-близо до ръба, за да не се разгъне.


Сложете шишчетата в тигана. Трябва да добавите съвсем много малко олио, защото беконът е мазен.

Запържете барбекюто на среден огън от двете страни, докато пилето е готово

Ако готвите във фурната, то я загрейте до 200 градуса и накисвате шишчетата във вода и ги поставя по краищата, така че да не докосват дъното. Пече се в предварително загрята фурна до готвене, като периодично се обръщат.

Извадете готовите печени шишчета от фурната и сервирайте.
Приятен апетит!

Докато кебапът се приготвя от пилешки гърди , нарежете пресни зеленчуци за сервиране . 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft