Тайната на сочните и крехки пържолки е разкрита най- накрая

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тайната на сочните и крехки пържолки е разкрита най- накрая
Тайната на сочните и крехки пържолки е разкрита най- накрая
26837
Тайната на сочните и крехки пържолки е разкрита най- накрая
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Сочното свинско е точно това, което гостите искат да предложат и оставят за себе си. То е толкова празнично, колкото и ежедневно ястие, което най-често се сервира като основно ястие.

Можете да направите свинско със сметана както във фурната, така и в бавна печка. За да импрегнирате свинското месо, използвайте обикновена медицинска спринцовка и избирайте подправки по ваша преценка. Ние ще ви предложим своя собствена версия на идеалното пълнено месо .

 

Съставки

Свинско 1 кг

сметана 100 мл

Чесън 5 скилидки

Сол 1 ч.л.

Италиански подправки 1 ч.л.

Горчица 1 ч.л.

Черен пипер (смлян) вкус

 

Подготовка

Комбинирайте сметана със счукан чесън, сол и горчица. Прекарайте сместа през тензух, сгънат на няколко слоя, и оставете  в отделна купа.

Избършете парчето свинско месо с хартиена кърпа, за да отстраните излишната влага. След това с помощта на спринцовка инжектираме кремът с подправките. Инжектирайте често, по 2 ml всеки път. Използвайте поне 60 мл!

Смесете утайката с италиански билки и черен пипер, след това разтрийте парче месо с нея и го увийте във фолио (2-3 слоя). Уверете се, че свинското е опаковано плътно, в противен случай ще загубите ценен сок.


Печете във фурната на 180 градуса за 1 час и 40 минути. Друга възможност е да поставите свинското месо в мултикукер в режим "Печене" и гответе час и половина.


Развийте ястието непосредствено преди сервиране. Най-добре е да го държите в хладилника за няколко часа и можете да го сервирате топло или студено

Свинското, за разлика от говеждото, винаги става, но може да бъде леко сухо. Не оставяйте шанс за нещо подобно, използвайте свински врат - в него има достатъчно мазнина, за да стане месото нежно, а сметаната с подправки ще доведе ястието до съвършенство. Сервирайте с хрян, горчица или вкусни домашни сосове .

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft