Взех 1 картоф издълбах го и го напълних, такава вкусотия, мога всеки ден да ям

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Взех 1 картоф издълбах го и го напълних, такава вкусотия, мога всеки ден да ям
Взех 1 картоф издълбах го и го напълних, такава вкусотия, мога всеки ден да ям
28412
Взех 1 картоф издълбах го и го напълних, такава вкусотия, мога всеки ден да ям
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Пълнен картоф е вкусно домашно ястие. Първоначално варени и сервирани картофи с пълнеж вътре, който се топи в устата са нещо, което не може да не пробвате. За готвене изберете продълговати картофи, за да е удобно да се изпече. За предпочитане е да не бъде много стар.

 

Ястия от картофи с фурна

СЪСТАВКИТЕ

5 картофа
1 супена лъжица заквасена сметана
1 ч.л. горчица
1 голяма наденица
40 гр.

кашкавал
сушен копър
сол, черен пипер

 

ПОДГОТОВКА

Измийте, отрежете картофите, така че да могат да бъдат поставени върху равна повърхност. Поставете ги с изрязаната част върху лист за печене, намазан с растително масло във фурна, предварително загрята до 180 ° C.

Нарежете готовите картофи и от противоположната страна. Извадете средата от него с чаена лъжичка, така че дъното да остане непокътнато.

Комбинирайте заквасена сметана, горчица, нарязания чесън, сушен копър, сол и черен пипер.

Нарежете наденицата и кашкавала на малки парченца.

Всяко картофче напълнете със заквасена сметана, след това сложете малко кашкавал и колбас и отгоре пак от сместа. Печете пълнените картофи във фурната за още 10 минути.

Изпечените пълнени картофи трябва да се сервират горещи, докато кашкавала се разтопи. Отгоре може да се поръси с билки.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft