Видях го от съседката и реших да пробвам, но май ми беше най- голямата грешка, сега през ден си правя като пристрастена съм

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Видях го от съседката и реших да пробвам, но май ми беше най- голямата грешка, сега през ден си правя като пристрастена съм
Видях го от съседката и реших да пробвам, но май ми беше най- голямата грешка, сега през ден си...
73161
Видях го от съседката и реших да пробвам, но май ми беше най- голямата грешка, сега през ден си правя като пристрастена съм
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

В следващите редове ще ви разкрием рецептата за невероятно вкусно кашкавалено хлебче.  Убедени сме, че то ще се превърне в една от любимите ви храни. Можете да го хапнете както за закуска, така и по всяко време на деня.

Повече от сигурно е, че всеки, който го опита, ще посегне за още няколко от тези вкусотийки.

Приготвянето на това извънредно вкусно кашкавалено хлебче няма да ви отнеме много време.

 

То наистина става извънредно бързо, тъй като се прави на тиган.

Освен това трябва да вземем под внимание и факта, че се влагат минимално количество продукти, а наистина се получава невероятна вкусотия.

 

Със сигурност ще ви хареса

За приготвянето му бихте могли да използвате всякакъв вид сирене или кашкавал. От особена важност е да не използвате допълнително количество брашно, както и да не прекалявате с количеството олио в тигана. Ето и продуктите, които са ви необходими, за приготвянето на кашкаваленото хлебче:

2 яйца

3 с.л. брашно

200 гр. моцарела или кашкавал

зелени подправки на вкус или 1 връзка магданоз

сол и черен пипер на вкус

1 с.л. олио

150 гр. заквасена сметана

 

Разбийте яйцата със сметаната.

Добавете и подправките, брашното, настъргания кашкавал, зелените подправки и разбъркайте добре.

Изсипете олиото в тигана и го загрейте добре.

След това изсипете и тестото и го пържете на умерен огън в продължение на 5-7 минути.

По време на този процес задължително трябва да похлупите тигана.

С помощта на две дървени лъжици обърнете вашето кашкавалено хлебче и го запечете от другата страна, но този път без капак.

Този път ще са му необходими около 5 минути.

Ако се страхувате да не разкъсате хлебчето при обръщането, го разрежете на две половини.

Така ще ви е по-лесно да го обърнете.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft