Видях я по телевизията и веднага изтичах да напазарувам! Стана супер! Една различна, чудно вкусна...
18 Май 2017
16972
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
3 сладки чушки
2 тиквички
връзка рукола
200 грама сирене
2 супени лъжици извара (с консистенция на паста)
2 супени лъжици нарязани зелени подправки (пресни: магданоз, копър и/или други)
1 супена лъжица лимонов сок
3 супени лъжици зехтин
черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Подсушете измитите зеленчуци, включително листните.
Чушките изпечете във фурната (необходими са около 20 минути при 180 градуса), обелете ги и нарежете на ивици.
От тиквичките направете недебели кръгчета, които смесете с накъсаната рукола. Прибавете при тях печените чушки, подправете със сол и смлян черен пипер, лимонов сок и 2 лъжици от зехтина.
Разбъркайте салата.
Направете топчета от сиренето, което намачкайте заедно с изварата. Оваляйте ги в зелените подправки и сложете в купата върху зеленчуците
Полейте с останалия зехтин, поръсете с черен пипер и поднесете.
Добър апетит!
Направете топчета от сиренето, което намачкайте заедно с изварата. Оваляйте ги в зелените подправки и сложете в купата върху зеленчуците
Полейте с останалия зехтин, поръсете с черен пипер и поднесете.
Добър апетит!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари