20 Декември 2013
4358
Снимков материал: pixabay.com
Въпреки че съм експерт в чупенето на яйца (обикновено ми падат само две-три парчета от черупката), а да не говорим колко съм веща в отделянето на яйчни белтъци, обаче не можах да се сдържа да ви покажа това чудо. Абе супер работа, какво друго да ви кажа. Няма парчета от черупките, няма разляти наоколо части от яйцата, няма цапане на ръцете и няма смесване жълтъците с белтъци.Много професионално!
А да не говорим какви завистливи погледи ще предизвикате когато се похвалите, че чупите яйцата по високотехнологични начин, т.е. с инструмент. Аууу! Не, не, няма да ви говоря повече, само ще ви кажа, че все още не съм го виждала на българския пазар, но може би в скоро време...
Loading the player...
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари