Винаги се питах защо моите макарони не ставаха като тези в ресторанта, е сега разбрах, всичко се крие в това

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Винаги се питах защо моите макарони не ставаха като тези в ресторанта, е сега разбрах, всичко се крие в това
Винаги се питах защо моите макарони не ставаха като тези в ресторанта, е сега разбрах, всичко се...
433215
Винаги се питах защо моите макарони не ставаха като тези в ресторанта, е сега разбрах, всичко се крие в това
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Да приготвите ястие с макарони , особено ако държите да е по-просто, има различни начини. Хората, които обожават процеса на готвене и искат да се насладят на истинския вкус на храната, често  искат да направят всичко правилно.

Готвенето не е толкоз трудно.

Най-важното е внимателно да се планира и правилно да се изпълни.

Ако сте достатъчно опитен готвач и вече търсите правилните методи за приготвяне на различни ястия, то този съвет ще ви се понрави. Особено ако обичате макаронени изделия

Вкусът на макароните в ресторантите е значително по-различен от този на приготвените в домашни условия. И това не е само заради самите тестени изделия. От голямо значение е фактът, как вие ги поднасяте на масата.

Как постъпват повечето хора: те варят макароните, а след това ги отцеждат в гевгир или сито, след което ги поднасят със соса в отделна чиния. На пръв поглед, това е логичен подход. Оказва се, че това не е съвсем вярно, тъй като макароните са лепкави!

Ако искате да приготвите макарони като истинските професионалисти, отначало ви е нужна малка подготовка. Първо се уверете, че сосът е приготвен правилно. Вземете черпак и малко масло.

Когато дойде време да отцеждате макароните, просто извадете половината и ги прехвърлете в съда със соса. Това ще позволи на макароните да абсорбират соса. Когато вие прецеждате водата, заедно с нея изтича и всичкото нишесте, заради което макароните стават твърди.

Когато преместите всички макарони в соса, вземете с черпака вода от съда, в който сте сварили макароните, и полейте малко отгоре. Накрая сложете в полученото ястие малко масло, в зависимост от рецептата, по която готвите. Смесете всичко заедно и се насладете!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft