Винаги съм си мислила, че е голяма сложнотия, а то се оказа фасулска работа. Сега няма седмица, която да не направя вкъщи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Винаги съм си мислила, че е голяма сложнотия, а то се оказа фасулска работа. Сега няма седмица, която да не направя вкъщи
Винаги съм си мислила, че е голяма сложнотия, а то се оказа фасулска работа. Сега няма седмица,...
65413
Винаги съм си мислила, че е голяма сложнотия, а то се оказа фасулска работа. Сега няма седмица, която да не направя вкъщи
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:


200 грама топено сирене
2 яйчни белтъка
1 жълтък
2 - 3 супени лъжици галета
1 чаена чаша заквасена сметана за поднасяне
олио за пържене

Начин на приготвяне:


Разбийте белтъците и към тях прибавете настърганото сирене. От сместа оформете малки топчета или кюфтета, които приберете в хладилника, за да стегнат.
Разбийте жълтъка с вилица с 1 супена лъжица вода.
Извадете топчетата сирене от хладилника, оваляйте крокетите в галета, след това потопете в разбития жълтък, отново галета и изпържете в нагорещено олио за около 2 минути.

Поднесете със заквасена сметана.
Добър апетит!

 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft