Винен кебап със свинско

вход през zajenata.bg
Винен кебап със свинско
admin
Добавена от: admin
122442
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

свинско месо – 500 г
лук – 2 глави
вино – 1 ч.ч. червено
домати - 1 с.л. доматено пюре
сол
червен пипер
черен пипер
дафинов лист – 2-3 броя
магданоз - накълцан за гарниране 

Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер. Изсипва се месото и се пържат още малко.

Ястието се залива с вода, доматено пюре и червеното вино. Подправя се със сол, дафиновите листа и зърната черен пипер. Оставете месото да се задушава, докато сосът се редуцира на половина.

Поднесете с наситнен магданоз и гарнитура от варен ориз или картофено пюре. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft