За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Вита баница на сач - вкусът й не може да се сравни с нищо, което досега сте опитвали!
Вита баница на сач - вкусът й не може да се сравни с нищо, което досега сте опитвали!
23 Април 2016
10785
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Тестени изделия
Вита баница на сач - вкусът й не може да се сравни с нищо, което досега сте опитвали!
свързани рецепти
Мойте Рецепти
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
От съставките за тестото омесете средно меко тесто.
Разделете тестото на 5 топки, а след това всяка топка разточете на малка кора.
Намажете корите с масло и ги оставете да престоят 20 минути.
Върху покривка поставете една кора и я разтегнете с ръце, поръсете с олио и нанесете от плънката.
С помощта на покривката навийте кората на руло, а след това завийте на охлювче.
Повторете процедурата с всички кори.
Намажете баницата с масло и я поставете в загретия сач да се пече.
На средата на печенето внимателно обърнете баницата и от другата страна.
Сервирайте я с кисело мляко или кисело мляко.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари