Вишновка
22 Декември 2011
13480
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измитите и почистени от дръжките вишни се претриват през сито и се слагат в три литров буркан, в който се прибавят и счуканите костилки от вишните,както и останалите съставки без захарта.
Оставя се на място с постоянна температура (на сянка) като от време на време се разклаща.
След 2 седмици течността се прецежда през марля, а после и през филтърна хартия и към нея се прибавя пудрата захар разтворена в 1 ч.ч. гореща вода.
Напитката се налива в бутилки и се оставя да престои десетина дни, след което е готова за консумация.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари