Вкусни и хрупкави патладжанени шницели - новата рецепта с патладжани, по която полудя мало и голямо:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Вкусни и хрупкави патладжанени шницели - новата рецепта с патладжани, по която полудя мало и голямо:
Вкусни и хрупкави патладжанени шницели - новата рецепта с патладжани, по която полудя мало и голямо:
134741
Вкусни и хрупкави патладжанени шницели - новата рецепта с патладжани, по която полудя мало и голямо:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако искате да опитате нещо ново и различно с патладжани , то тази лесна рецепта е точно за вас! Вкусните и хрупкави патладжанени шницели са приятна изненада в морето от рецепти с патладжани , а вкусът им ще ви сюрпризира приятно. Поднесете ги като предястие на гостите и всички ще ахнат от удоволствие! Ето и рецептата за чудесните хрупкави шницели от патладжан :

Хрупкави патладжанени шницели

Продукти:

2 патладжана

3 яйца

галета или счукани сухари за паниране

пшенично брашно

олио за пържене

сол, черен пипер на вкус

Приготвяне:

Обелете патладжана. Нарежете на тънки филийки.

Посолете и оставете да престои 10 минути, за да изчезне горчивината.

След това начукайте филийките като обикновени шницели с чук за месо.

Разбийте яйцата, като добавите подправки.

Потопете всеки котлет първо в яйца, след това в брашно, след това отново в яйца, а накрая потопете в галета.

Сложете в тиган със загрято олио и запържете до златисто кафяво от двете страни.

Отстранете излишната мазнина с хартиени салфетки.

Поднесете шницелите с любимия сос - чеснов или доматен.

Еднакво вкусни са!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft