Вкусно месо по селски

вход през zajenata.bg
Вкусно месо по селски
admin
Добавена от: admin
54521
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1-2 кг смесено месо: пилешко, свинско, телешко, агнешко, говеждо 
1-2 глави лук 
500-800 гр. гъби 
сол и черен пипер 
масло 
бульон на кубче 
Вегета и други подправки по желание

Нарежете месото на кубчета с размер колкото една хапка. За това ястие са необходими от три до пет различни видове месо. Може да използвате и мляно говеждо месо, от което да направите малки кюфтенца.

Измийте добре гъбите и ги нарежете на 4. Лука нарежете на ивици.

Поставете всички съставки в тавичка или най-добре - глинено гърне, добавете сол, черен пипер, подправки на вкус, бульон от кубче (предварително разтворен) и каквото друго пожелаете.

Похлупете гърнето (увийте тавата в алуминиево фолио) и сложете да се пече в предварително загрята фурна на 150 градуса около 2 часа. Накрая свалете капака и леко допечете ястието отгоре.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft