Лукът се настъргва на ситно ренде и заедно с чесъна, яйцата и подправките се поставя в месото. Хубаво се омесва, докато се получи компактна смес и се оставя в хладилник да престои 3-4 часа.
От хляба се отделя средата и се накисва в яйцата. Добавя се настърганото сирене и сместа хубаво се изравнява. Върху найлонова фолио първо се разстила част от каймата, върху нея се нанася тънък слой от сместа със сирене, над нея по дължина се поставят навитите на руло парчета пилешки салам и с помощта на фолиото каймата се навива руло. Също се повтаря и с останалата смес.
Рулата се намазват с олио и отгоре се покриват с парчета врат или бекон. Слагат се в добре намазнена тавичка и се пекат около 40 мин на 180 градуса. Периодично се поръсват с олио.
Рулата се охлаждат и се нарязват на парчета. Имат наистина добър вкус, а и изглеждат чудесно.