Време е за сочно свинско в "кожух"-Не помня да съм го правила по-лесно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Време е за сочно свинско в "кожух"-Не помня да съм го правила по-лесно!
Време е за сочно свинско в "кожух"-Не помня да съм го правила по-лесно!
9085
Време е за сочно свинско в "кожух"-Не помня да съм го правила по-лесно!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Не се притеснявайте, че месото ще сухо. Благодарение на "кожуха" ще се предотврати загубата на сок, и месото ще се окаже много сочно.

как да се готви свинско филе във фурната

 

Как да се готви гърди

СЪСТАВКИ

1,5 кг свинско месо от врат, или котлети
1,5 кг свинска кожа с малко месо по нея
1 глава чесън
50 грама билки (копър, магданоз, босилек)
4 ч. л.

сол
4 ч. л. смлян черен пипер

ПОДГОТОВКА

Ако сте купили месото с костите, внимателно ги отделете. След това почистете кожата с нож.

  1. Ситно накълцайте подправките и чесъна.
  2. Направете няколко разреза на месото. На кожата също направете разрез на кръст.
    как да се готви свинско филе във фурната
  3. Сложете сол и черен пипер от всички страни на кожата и месото. Сложете подправките върху кожата.
    как да се готви свинско филе във фурната
  4. Положете месото върху кожата и увийте колкото е възможно повече. Полученото руло се врзва с помощта на конец за готвене. Оставете го за 24 часа в хладилника.
    как да се готви свинско филе във фурната
  5. Сложете във фурната и печете на 160 градуса за около 4 часа. Периодично поливайте месото с топла вода.
    как да се готви свинско филе във фурната
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft