16 Април 2022
7730
Снимков материал: pixabay.com
Британското издание The Sun разказа каква грешка правят много хора, когато варят яйца.
Оказа се, че често яйцата се поставят във вече вряща вода. Поради това те придобиват зеленикав оттенък.
Както е отбелязано в статията, при този метод на готвене се отделя железен сулфид, който може да бъде опасен за здравето.
Яйцата трябва да се поставят в студена, леко подсолена вода и да се варят осем минути. След като изключите огъня, те трябва да се оставят в съда за варене за още пет минути и след това да се полеят със студена вода.
Ако продуктът е сготвен правилно, жълтъкът ще бъде оранжево-жълт, допълва изданието.
Редактор: Ива Христова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари