Всички са чували за прочутите холандски карамелени бисквити, а сега аз ще ви кажа как да си ги приготвяте сами

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Всички са чували за прочутите холандски карамелени бисквити, а сега аз ще ви кажа как да си ги приготвяте сами
Всички са чували за прочутите холандски карамелени бисквити, а сега аз ще ви кажа как да си ги...
25278
Всички са чували за прочутите холандски карамелени бисквити, а сега аз ще ви кажа как да си ги приготвяте сами
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тези холандски карамелени бисквити се правят извънредно приятно

Предлагаме ви рецептата за вкусни и лесни холандски карамелени бисквити. Доста са идейни и бихте могли да ги поднесете на трапезата като имате гости, тъй като на всяка цена ще ги очаровате.

 

Много са интересни и идейни тези холандски карамелени бисквити

Трябват ни 500 грама брашно, 250 грама масло, 150 грама захар, две пакетчета суха мая, сто грама прясно мляко, едно яйце, чаша и половина мед, 200 грама кафява захар, 50 грама масло, една лъжичка канела.

Първо е необходимо да смесим в една голяма купа брашното, разтопеното 250 грама масло, захарта, сухата мая, яйцето и млякото. Когато видим, че тестото е станало гъсто за бъркане, прехвърляме го на работния си плот и за няколко минути го месим с ръце.

После го оставяме да втаса за около 45 минути, а през това време ние пък си правим крема.

Това става като загреем меда, заедно с кафявата захар, канелата и останалата част от маслото. Загряваме си ги на умерена температура и бавно.

След като съставките се превърнат в хомогенна смес, махаме съда от котлона. И включваме уреда за гофрети, който трябва да загрее добре. Ако пък нямате такъв уред, може да ползвате и форми за бисквити.

Премесваме си пак тестото и го разделяме на по-малки топки – зависи от размера на формичките или на гофретника. А после ги изпичаме на тънки вафлички, докато добият хубав кафеникав цвят.

След това ги изваждаме като си помагаме с шпатула, за да не се разпаднат и ги разрязваме по дължина. Режем ги, докато са още топли. Намазваме си ги с вкусния готов крем и чак тогава ги оставяме да се охладят. Стават невероятно вкусни, така че не ги пропускайте.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft