Всички си топят пържените филийки в яйце - сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави като мекички:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Всички си топят пържените филийки в яйце - сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави като мекички:
Всички си топят пържените филийки в яйце - сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави...
373847
Източник: gotvach.bg
Всички си топят пържените филийки в яйце - сега ще ви кажа аз какво им слагам и стават пухкави като мекички:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Всички сме правили пържени филийки за закуска. Обикновено ги потапяме в разбито яйце или смес от яйце и малко прясно мляко, преди да ги метнем в сгорещеното олио.

Но днес ще ви разкрием тайната на наистина пухкавите пържени филийки , с които всички ще ви благославят на закуска! Ето рецептата за най-вкусните пържени филийки :

Пухкави пържени филийки

Продукти:

4 яйца

9 филии бял хляб

около 200 мл олио

1 кофичка кисело мляко

1 к.л. сода за хляб

сол на вкус

Приготвяне:

Разбъркайте содата към киселото мляко, а след това го разбийте с яйцата.

Посолете леко на вкус. Загрейте мазнината в тиган.

Оваляйте всяка филийка в яйчената смес и сложете да се пържат последователно от двете страни.

Готовите пържени филийки с кисело мляко се отцеждат върху кухненска хартия.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft