Гарнирана пита с домати и гъби

23 Август 2013
10151
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разтворете маята в хладкото мляко заедно със солта, захарта, маста. Оставете я да шупне, след което я смесете с брашното и замесете тесто. Оставете го да втасва на топло място, докато удвои обема си. След това го премесете леко и го разстелете в намазнена тавичка.
Покрийте тестото с нарязаните на филийки гъби. Отгоре поръсете с подправките, счукания чесън и сол на вкус. Добавете настъргания кашкавал и олиото. Най-отгоре подредете нарязаните на шайби домати. Изпечете питата в умерена фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари