Самата мисъл за палачинки ни връща в детството, когато нашите майки и баби ги мажеха с конфитюр и орехи.
В момента популярните доскоро американски палачинки, отстъпват пред немската версия на тази любима закуска.
Освен че са вкусни, можете да ги пълните с любимия си шоколадов крем, конфитюр или сладко.
Загрейте фурната на 200 градуса. Разбийте с миксер маслото, а след това постепенно добавете яйцата едно по едно плюс едно пакетче
ванилова захар и екстракта от ванилия. Накрая добавете брашното и млякото, и разбъркайте добре, докато се получи компактна смес.
Пригответе форма за мъфини, която предварително сте намазнили добре, и разпределете вътре тестото за палачинки. Печете около 15 минути,
Извадете ги от формичките, когато станат приятно златисти на цвят. Плънката е по желание!