Гнезденца от стар хляб `Обери хладилник`
25 Април 2015
25353
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1. Нарежете багетата на парчета от по 10 см и извадете средата, но не напълно (оставете дъно).
2. Счупете по едно яйце във всяко парче, добавете сол и отгоре поръсете с черен пипер, настърган кашкавал и босилек.
3. Подредете гнезденцата в дълбок съд за печене и ги покрийте с фолио.
4. Печете 10 минути на 220 градуса.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари