Горещ ромов пунш

22 Декември 2011
3084
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
В затоплена (за предпочитане стъклена чаша с метална поставка) чаша се изсипва захарта и се налива гореща вода.
Разбърква се до разтварянето на захарта, след което се прибавят лимоновият сок и ромът.
Гарнира се с резенчето лимон, посипва се с индийското орехче и се гарнира по желание с пръчица канела.
Сервира се и се пие гореща.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари