Всеки "среден" главен готвач ще ви каже, че е невъзможно да сервирате цели, недокоснати тортили и че няма шанс да не пуснете сълза при нарязването на лука.
Очевидно този, който твърди тези неща не знае истинските трикове.
Този път разкриваме 10 неща, с които ще станете истински магьосници в кухнята:
1. Заквасена сметана
За декорация използвайте топки и форми, които се правят само от заквасена сметана и цвят на храната по желание. Смесват се с оцветителите и се замразява в продължение на 1 час. След това правете каквото искате.
2.
Просто го поставете във фризера 15 минути преди рязането.
3. Как да направите яйцата по-лесни за обелване?
Варени яйца ще бъдат обелени за секунда, ако добавите 4-5 капки лимон към водата, в която се варят
4. Тайната на тортелините
При кипене добавете малко сол и дафинов лист. Когато водата кипне, добавете чаша студена вода.Продължете да готвите още 4-5 минути.
5. Когато нямате яйца за рецептата, заменете я с половин банан. Рецептата ще бъде същата
6. Вкусно и ароматно кафе има няколко зърна от сол и малко канела. Това е тайната.
7. Бърз пилинг на чесън
Преди белене, поставете в продължение на 15 секунди в микровълновата печка.
8. Как да изберем вкусен пипер?
Погледни долу. Пиперът с 3 части е "мъжки" и е по-сладък и по-добър за прясна консумация. Пиперът на 4 части е "малко момиче" и е по-подходящ за храносмилане, печене
9. Нарежете рулата с конез за зъби, така че фомата да не се разпада.
10. Как може картофите да са изпечение в средата?
Нарежете го както на снимката, напълнете го с парчета масло и се печете 40 минути на 220 градуса.