Гроздов пай с бутер тесто
1 Октомври 2012
11487
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1 лист многолистно тесто (бутер тесто)
300 гр. грозде
пудра захар
желатин
1 ч. чаша ментов чай
Размразете многолистното тесто. Намажете форма за торта или тавичка с малко масло, разстелете отгоре равномерно тестото. Печете в предварително затоплена фурна на умерена температура. Извадете и оставете да се охлади. Наръсете по края с пресята пудра захар. Измийте и подсушете гроздето, като го отделите от дръжките, след това разпределете равномерно зърната върху тестото. Разтворете желатина в малко хладка вода, прибавете в кипналия ментов чай, подсладете. Оставете да се охлади и залейте пая.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари