Гъбена каша
31 Юли 2012
81453
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сваряват се гъбите със сол на вкус. В плитка тенджерка запържваме в още студено олио 6 с.л. брашно и бъркаме. Когато брашното започне да придобива златист цвят, постепенно прибавяме бульона с гъбите и бъркаме до получаването на гъбената каша. Накрая се прибавят черен пипер+сол (ако е необходимо) и прясно изцеден лимонов сок.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари