Гъбена кремсупа със сметана
17 Февруари 2012
45354
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Накълцайте лука и го запържете в олио, като прибавите брашното и го запържите леко така. Допълнете 2 литра вода заедно с кубчетата бульон. Измийте гъбите добре, накълцайте ги на много ситно или най-добре ги смелете с блендер, като преди това заделите една шепа от тях. Рендосайте моркова и картофите на едро и ги добавете заедно с гъбите в супата. Овкусете с подправките. Супата трябва да ври 40 минути, след което свалете от котлона, прибавете сметаната, кипнете още веднъж и отстранете от огъня. Заделените гъби нарежете на едро, запържете леко в малко олио и добавете към готовата супа.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари