Гъбена супа с грах

вход през zajenata.bg
Гъбена супа с грах
admin
Добавена от: admin
9114
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

пресни гъби - 100 гр.
грах от консерва - 850 гр.
растително масло - 30 мл (3 супени лъжици)
лук - 50 гр. (1 глава)
моркови - 50 гр. (1 бр.)
сол на вкус 

Гъбите се почистват и измиват, след което се нарязват на ивички и се варят до омекване. Прибавят се грахът и задушените в мазнината ситно нарязани лук и моркови. Супата се разрежда с 5 чаени чаши топла вода, посолява се и се вари на тих огън още 10-15 минути, след което се поднася, поръсена с нарязан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft