Гъби в гювече с кашкавал и сметана
2 Август 2012
76192
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измиват се много добре гъбите и се оставят да поизсъхнат върху хартия или кърпа. В пръстено гювече се излива 1/2 от сметаната, отгоре се подреждат 1/2 от гъбите, нарязани на едро, посоляват се леко. Отгоре се слага сиренето (може да се добави и краве), останалите гъби и отново сол на вкус. Залива се с останалата сметана и се завършва с кашкавала. Пече се около 15 мин. на 200 градуса в предварително загрята фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари