Гъби в доматено-лучен сос
11 Декември 2012
16504
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измиваме и почистваме гъбите. Нарязваме ги на едро. Задушаваме ги с олиото в тиган с капак. Щом гъбите пуснат вода, добавяме нарязания на шайби лук. Когато той омекне, добавяме доматеното пюре, солта, пипера и чесъна. Заливаме с вода, колкото да ги покрие, и оставяме ястието да къкри, докато водата се изпари. Готовите гъби подправяме с кориандър и зелени подправки на вкус, в комбинация с картофено пюре или варен ориз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари