Гювече с кайма
17 Февруари 2012
70151
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
800 г. кайма
150 мл. прясно мляко
2 гл. настърган лук
4 яйца
120 г. масло
магданоз
черен пипер
сол
Омесваме каймата с подправките, млякото и лука. Разделяме на 4 части, намазваме 4 гювечета с масло и слагаме каймата, като плътно притискаме сместа. Запичаме в предварително нагрята фурна. Когато месото се зачерви, чукваме по 1 яйце отгоре, поръсваме с маслото и допичаме.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари